Logo Studio IUNO pilates, biomechanica en workshops

Boek via Momoyoga

Het aankopen van je leskaart of strippenkaart gaat nu helemaal via Momoyoga. Via dat systeem krijg je ook een betaalverzoek (iDeal). Wil je een factuur (via de mail) geef me dan even een seintje. Als je een kaart hebt gekocht dan moet je je ook inschrijven voor de lessen. Dit gaat niet automatisch, dat zul je dus zelf even moeten doen. Mocht je een keer je lesmoment willen veranderen dan kan dat heel eenvoudig. Wisselen van lesmoment kan tot 8 uur voor aanvang van de les. Inschrijven kan tot 1 uur voor aanvang van de les.
Let op, sommigen proberen met hetzelfde account in te loggen als dat bij de Homework site (waar ik tijdens de Coronatijd video's heb geupload). Dat werkt niet, je moet opnieuw een account aanmaken!

1 - registreer, login & boek lessen

Klik op onderstaande afbeelding en ga naar de site van Momoyoga/studio-iuno. Klik op Inschrijven, maak een account aan. Volg de stappen (klik op een link in een e-mail, stel je wachtwoord in en log in). Ga naar een les in het rooster en klik op Boek nu. Selecteer een strippenkaart. Bevestig de aankoop (je krijgt een bevestigingsmail). Boek en beheer je lessen tot de strippenkaart vol is.  
Als je bent ingelogd heb je onder je Account: Mijn lesrooster, Lessen gevolgd, Mijn strippenkaart, Aankopen en algemene voorwaarden. 

2 - momoyoga app

Je kunt de website van momoyoga gebruiken, maar er is ook een app. Klik op onderstaande afbeelding of zoek op je telefoon/tabblad naar de app Momoyoga. Doe dit nadat je een account hebt aangemaakt. 

strippenkaart

Om lessen te kunnen boeken moet je een strippenkaart kopen.
Blok 1 moet je zelf aanschaffen door de strippenkaart af te rekenen via iDeal.

regels

Je hebt meer controle over 'Mijn lesrooster'. Echter, gelet op de coronaregels, is het van belang om precies te weten wie er wanneer komen. Dus is het uiterlijk tot 8 uur voor aanvang van een les mogelijk om een boeking op te heffen. Je hebt tot maximaal 2 uur voor aanvang van een les om die te boeken. Er is een wachtlijst voor als een les vol is.  Uiteraard kun je me in speciale situaties altijd appen.
Een strippenkaart is gedurende een bepaalde periode geldig, gedurende het Blok! Dat betekent dat je geen lessen kunt meenemen naar een volgend blok. 

Verder heb ik een overzicht gemaakt van alle geldende coronaregels!
Studio IUNO (Pilates) - Nijmegen
KvK Gelderland: 09192613
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram