Logo Studio IUNO pilates, biomechanica en workshops

Lesrooster via Momoyoga

Zoals een aantal van jullie al gezien heeft, moet je je vanaf vandaag via Momoyoga inschrijven voor je lessen. Let op: dit betreft een nieuwe inschrijving (je kunt je account voor de Homework omgeving niet gebruiken!). Momoyoga staat daar los van. Volg de instructies hieronder. 
Per week moet je een les boeken. Als je een keer niet kan dan kun je de les op een ander moment boeken. Ook kun je dan zien hoeveel mensen in een les aanwezig zijn.

1 - registreer, login & boek lessen

Klik op onderstaande afbeelding en ga naar de site van Momoyoga/studio-iuno. Klik op Inschrijven, maak een account aan. Volg de stappen (klik op een link in een e-mail, stel je wachtwoord in en log in). Ga naar een les in het rooster en klik op Boek nu. Selecteer een strippenkaart. Bevestig de aankoop (je krijgt een bevestigingsmail). Boek en beheer je lessen tot de strippenkaart vol is.  
Als je bent ingelogd heb je onder je Account: Mijn lesrooster, Lessen gevolgd, Mijn strippenkaart, Aankopen en algemene voorwaarden. 

2 - momoyoga app

Je kunt de website van momoyoga gebruiken, maar er is ook een app. Klik op onderstaande afbeelding of zoek op je telefoon/tabblad naar de app Momoyoga. Doe dit nadat je een account hebt aangemaakt. 

strippenkaart

Om lessen te kunnen boeken moet je een strippenkaart kopen. Vooralsnog kun je alleen Blok 4 aanschaffen, waarbij je alleen nog maar achteraf kunt betalen (je krijgt een factuur via e-mail). 
Begin van het seizoen kun je Blok 1 wel zelf aanschaffen. Hierbij is het wel zo dat je dit alleen online, via de website kunt doen. Nog niet via de app. 

regels

Je hebt meer controle over 'Mijn lesrooster'. Echter, gelet op de coronaregels, is het van belang om precies te weten wie er wanneer komen. Dus is het uiterlijk tot 8 uur voor aanvang van een les mogelijk om een boeking op te heffen. Je hebt tot maximaal 2 uur voor aanvang van een les om die te boeken. Er is een wachtlijst voor als een les vol is.  Uiteraard kun je me in speciale situaties altijd appen.
Een strippenkaart is gedurende een bepaalde periode geldig, gedurende het Blok! Dat betekent dat je geen lessen kunt meenemen naar een volgend blok. 

Verder heb ik een overzicht gemaakt van alle geldende coronaregels!
Studio IUNO (Pilates) - Nijmegen & Wijchen
KvK Gelderland: 09192613
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram