Logo Studio IUNO pilates, biomechanica en workshops

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief augustus 2021

Dag allemaal,
Intussen hebben we genoten van een welverdiende vakantie, toch?
Dan kunnen we met een (uit)gerust hart beginnen aan het nieuwe jaar vol met Pilates, biomechanica en ander lekkers.
Vanaf aankomende maandag (23-8-2021) start het lesprogramma van studio IUNO weer. Er zijn geen noemenswaardige veranderingen in het rooster, er komen in de toekomst wat lessen bij, er gaan geen lessen weg.
Leskaart kopen, aanmelden en inboeken gaat weer zoals gewoonlijk via Momoyoga. Heb je nog geen account dan kun je die heel eenvoudig aanmaken. Gratis inschrijven kun je op: https://www.momoyoga.com/studio-iuno/.
Heb je al een account dan hoef je alleen op de website een nieuwe strippenkaart aan te schaffen. Als je ingelogd bent (app of website) dan kun je zelf je lessen boeken. Klik je op “nu boeken’ maar heb je nog geen geldige strippenkaart? Klik dan op ‘Ga naar Mijn account’. Vervolgens op ‘Product toevoegen’ en koop daar dan de leskaart naar keuze. Afrekenen gaat via iDeal. Vanaf dat moment kun je alle lessen boeken.
Aanmelden/afmelden kan tot 24 uur voor aanvang van de les. Ik wil je vriendelijk vragen om dit ook echt te doen zodat iedereen van te voren kan zien hoe druk het zal zijn in de les. Het aantal te boeken plaatsten blijft op 12.
Wil je extra lessen? Je kunt kiezen voor een 22 rittenkaart, dan kom je lekker 2 x per week. Mocht dat te veel van het goede zijn? Kom je liever om de week 2 x? Kan ook. Vanaf 4-10-2021 is een extra kaart te koop van 5 lessen. Tot die tijd boek je gewoon van je 11 strippenkaart je lessen. Als die op is stap je naadloos over op de 5 strippenkaart. 
De regels rondom Corona kunnen jullie vast dromen, mocht dat niet het geval zijn, er staat een Coronaprotocol op mijn website. Het feit blijft dat mijn kleedkamers klein zijn, oponthoud daar zo kort mogelijk graag. Het luchtfilter zuivert nog steeds 24/7 de van buitenaf aangezogen lucht, dus dat is in orde. Heb je vragen en opmerkingen, ik hoor ze graag. Uiteraard blijf je thuis als je klachten hebt. Mocht ik klachten hebben (ik ben ook maar een mens) dan blijf ik uiteraard ook thuis en zal de uitgevallen les via Zoom toch nog te volgen zijn. Vanzelfsprekend wordt je hier tijdig van op de hoogte gebracht.
Ik heb veel zin om jullie weer te ontvangen in mijn fijne studio! Laten we er samen een mooi jaar vol beweging van maken en laten gaan we samen op zoek naar balans in je lijf!
Tot gauw,
Liefs,
Astrid

Nieuwsbrief juli 2021

Dag allemaal,
De eerste Pilates vakantieweek zit er alweer op! Tijd vliegt…
Even een kleine reminder:
De lessen starten weer vanaf 23-8-2021.De nieuwe leskaarten zullen te koop zijn vanaf 20-8-2021 Het lesrooster zal niet, of niet noemenswaardig veranderen. Misschien komt er een Pilates Care uur bij, maar dat is nog niet helemaal zeker. In het nieuwe seizoen zal ik ook weer (extra) zaterdag-lessen plannen. Dit zal ik ruim van te voren op mijn website aangeven/plaatsen. Mocht je (nog) geen account op Monoyoga hebben, wacht dan op de volgende nieuwsbrief. Daarin leg ik je uit hoe het werkt en wat je moet doen.
De ‘realtime’ lessen en de Zoom-mogelijkheid zal ik blijven aanbieden, maar bij voorkeur zie ik jullie het liefst in mijn studio. Ik blijf deze vakantie flink duimen dat ik niet nog een keer mijn studio hoef te sluiten. Duim je met me mee? Alle duimpjes helpen immers.
Zoals jullie wellicht nog weten is mijn studio voorzien van een HEPA luchtfiltersysteem. Elk uur  van de dag wordt de lucht volledig gefilterd. Dit betreft van buitenaf aangezogen lucht. Misschien toch weer even fijn om te weten. De kleedkamers zijn klein, ik vraag je dus met klem om daar niet te lang te verblijven, loop desnoods even de winkel in als het te druk is in de kleedkamers. Is er op moment van binnenkomst geen les, dan kun je natuurlijk ook alvast de studio inlopen. Mocht je je veiliger voelen met een mondkap dan zet je die natuurlijk gewoon op. In de studio liggen de matten op 2 meter van elkaar af, dus daar mag het af. Maar het blijft jouw eigen keuze natuurlijk. 
Ik ben in deze Corona-crisis best wat klanten kwijtgeraakt, dus reclame maken voor studio IUNO, heel graag!
Maar voor nu, lieve allemaal:
Ik wens jullie een fijne zomer, al dan niet op een vakantiebestemming. 
Blijf gezond en hopelijk zie ik jullie dan weer ergens in week 34.
Liefs Astrid

Studio IUNO (Pilates) - Nijmegen
KvK Gelderland: 09192613
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram