Logo Studio IUNO pilates, biomechanica en workshops

Esther over Matlessen/Pilates

Keep the core together. Dat heb ik zeker geleerd van Astrid. Na een toename van rugklachten bij pilates op de sportschool heeft Astrid me weer meer bewegingsvrijheid en mogelijkheden gegeven. Ik zal niet zeggen dat pilates helpt tegen rugklachten. Pilates met goede begeleiding is de remedie tegen rugklachten als je het mij vraagt. Ik word niet blij van sporten. Pilates is niet mijn hobby. Om die reden vind ik het bewonderenswaardig hoe Astrid in staat is mij door de oefeningen heen te praten. Met de aanwijzingen die ik krijg. Aanwijzingen die van toepassing zijn op mijn problemen en niet de algemene tips die je zo vaak krijgt! Met deze aanwijzingen ben ik in staat thuis onderhoud te plegen door het doen van oefeningen.

Studio IUNO (Pilates) - Nijmegen
KvK Gelderland: 09192613
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram