Logo Studio IUNO pilates, biomechanica en workshops

Marjolijn over Matlessen/Pilates

Vanwege mijn rugklachten zocht ik naar een manier om mijn rug- en buikspieren te versterken. Toen ik Pilates bij een sportschool probeerde, kwam ik alleen maar met méér rugpijn naar buiten. Een vriendin raadde me toen Iuno Pilates aan: ‘Astrid is een vakvrouw. Bij haar ben je in goede handen.’ En dat klopt!
Het viel me meteen op hoeveel persoonlijke aandacht Astrid iedereen geeft. Ze kent je eventuele blessures of zwakke plekken, en let er scherp op dat je de oefeningen goed uitvoert. En dat je niet smokkelt. Daardoor werk je veilig en effectief aan je spieren en houding. Ik merkte al snel ik sterker en soepeler werd, en dat ik minder last van mijn rug had.
Pilates is natuurlijk geen wondermiddel, je moet het wel blijven volhouden. Meestal vind ik dat lastig met sporten, maar naar deze lessen ga ik al twee jaar met veel plezier. Doordat Astrid steeds weer andere accenten legt, of attributen uit de kast haalt, worden de oefeningen nooit saai. De sfeer bij Iuno Pilates is ontspannen. Er wordt gepuft en gesteund, maar ook veel gelachen. Ook fijn: als je een keer een les mist, mag je die altijd inhalen.
Ik kan Iuno Pilates echt aanraden aan iedereen, met of zonder klachten, die op een gezonde manier aan een sterker en soepeler lijf wil werken.

Studio IUNO (Pilates) - Nijmegen
KvK Gelderland: 09192613
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram